Rólunk

A Training Center Kft. az alábbi szolgáltatásokkal segíti partnereit a pályázatok megvalósításában.

1. Pályázati lehetőségek figyelése – az Ügyfelünkké válás első lépése

A pályázatok folyamatos figyelésével biztosítjuk Ügyfeleink részére a naprakész információkat, tájékoztatjuk megrendelőinket az olyan pályázatokról, melyek tevékenységükhöz köthetőek.

Folyamatos pályázatfigyelő szolgáltatásunkba két módon kapcsolódhat be:

– Új és meglévő ügyfeleink számára folyamatos pályázatfigyelést végzünk, a frissen megjelenő lehetőségekről elektronikus formában adunk hírt. A lehetőségek közül Önnek kell kiválasztania azt a konstrukciót, ami a leginkább megfelelő vállalkozása adottságaihoz és elképzeléseihez igazítva.

– Prémium szolgáltatásként egy minimális (egy vagy két összegben megfizetendő) havidíjért két évre kötelezettséget vállalunk az alábbiakra

Az Ön által kitöltött előminősítő űrlapon megadott vállalkozási adatok és tervezett elképzelések alapján dolgozunk – az elképzelések egyeztetésére az Önök székhelyén megtartott személyes találkozón van lehetőség.

Az aktuálisan megjelenő pályázati lehetőségeket szűrjük az Önök adottságaihoz és elképzeléseihez igazítva és már csak annak a pályázatnak az adatait továbbítjuk elektronikusan, ami megfelel ezeknek.

Folyamatos tanácsadással segítjük a pályázati kiválasztást és megvalósítást. Több vállalkozás esetben segítünk kiválasztani azt a céget, amellyel a leghatékonyabb eredményeket érheti el, piaci tanácsadóink segítségével segítünk abban is, hogyan igazíthatja vállalkozását (amennyiben lehetséges és szükséges) a leghatékonyabb lebonyolításhoz.

 

Ügyfélközpontú szemléletünknek köszönhetően Ön utóbbi szolgáltatásunk igénybevételével két éven át gyakorlatilag azonnal és részletesen értesül az Önnek érdekes lehetőségekről.

2. Szaktanácsadás, személyes konzultáció, előminősítés – A döntés

Segítünk, hogy az Önök számára legmegfelelőbb pályázatot megtaláljuk, illetve tanácsadóink segítségével együtt megtervezzük azokat az ideális projekteket, amelyekben az Önök ötletei, tervei leginkább illeszkedhetnek a pályázati kiírásokhoz.

Személyes konzultáció során felmérjük az Önök lehetőségeit, és ennek eredményeképpen dolgozzuk ki a legoptimálisabb megoldást.

Ügyfél előminősítési rendszerünk kialakításának köszönhetően – az Önök fejlesztési tervei ismeretében – a pályázaton való sikeres részvétel esélyeit azonnal prognosztizálni tudjuk.

Pályázatok írása

A pályázat teljes előkészítését és elkészítését vállaljuk, aminek eredményeképp a pályázati dokumentáció minden lényegi eleme megszületik. Úgy az alap dokumentumok, ahogyan a pályázat elbírálásához szükséges csatolandó, kiegészítő dokumentumok.

Díjazásunk döntő hányada sikerdíj, tehát Önöknek csak akkor kell fizetni, ha a pályázat sikeres, nyertes. A konkrét sikerdíj összege mindig az adott pályázattól és projekttől függ, amelyről pályázatírás előtti konzultációt követően, egyedi ajánlatunkban tájékoztatjuk.

3. Projektmenedzsment (támogatás lehívása) – A megvalósítás

A pályázati rendszert folyamatosan igyekszik egyszerűsíteni a hivatal, ettől függetlenül támogatást nyerni – és különösen azt kockázat nélkül végigvinni – nehéz feladat, komoly tapasztalatot és figyelmet igényel. Több mint tíz éves gyakorlatunk az Ön garanciája a sikerhez.

Amire mindenképp fontos figyelni a pályázati megvalósításánál és mi ezt megtesszük Önök helyett:

– Az akár nem egyértelműen megfogalmazott határidők szigorú betartása, betartatása.

– Az on-line rendszer (ami másnak bonyolultnak hat és mára használatát egyre inkább kiterjesztik a rendszerben) számunkra hétköznapi munkafelület, így annak figyelemmel kísérését, kitöltését mi teljes mértékben átvállaljuk.

– Minden pályázatban vannak kötelező vagy a nyerést erősen befolyásoló vállalások, amelyek megfogalmazásuk révén sok esetben a laikusok számára még csak nem is érthetőek. Ezek megoldását és kezelését már a pályázatok írásánál közöljük, hogy Önök pontosan tisztában legyenek vele, mit vállalnak. Ezen felül a megvalósítás során a teljesítés pontos feltételeinek meghatározásával ügyelünk azok tarthatóságára és ellenőrizzük azok megvalósítását. Dokumentumok esetében minden esetben sablonnal segítjük a pontos megvalósulást.

– Folyamatosan, a teljes pályázati folyamatban (ide értve a fenntartási időszakot is) ügyelünk az indikátorok (a pályázat gerincét adó adatok) megtartására, hogy a pályázatot végül sikerrel zárhassuk. Ez közös érdekünk.

– Minden pályázatra olyan költségütemezést készítünk, ami a pályázati keretek között a legideálisabb Önöknek, vagyis a lehető legkevesebb finanszírozási igénnyel bír. Ide értendőek az esetleges költség átütemezések is, amelyek lehetőségeit pontosan ismerjük, hiszen gyakorlatunk van benne.

– Az elszámolásokhoz benyújtandó számlákkal kapcsolatos elvárásokat minden esetben előre megadjuk (kérésre le is ellenőrizzük a számlát a beérkezéskor), hogy az elszámolás minél egyszerűbb, zökkenő-mentesebb legyen.

– Folyamatosan nyomon követjük a változásokat (amik elég gyakoriak egy-egy pályázati időszakban, különösen a pénzügyi elvárások tekintetében) és arról már a teendőkkel együtt értesítjük Önöket.

– Elvégezzük a kötelező adatszolgáltatásokat.

 

Összességében jó projektgazdaként úgy gondozzuk projektjét, mint a sajátunkat.

 

Szakértőink

 

Amennyiben szeretné, hogy időben értesítsük Önt az Ön paramétereinek megfelelő pályázatokról, töltse ki előminősítő dokumentumunkat ITT


Leave a Reply

Feliratkozás a hírlevelünkre

Oldalak